Svatební místa: Statek Luníkov

Jako fotografka jsem měla možnost navštívit svatbu na Statku Luníkov v květnu 2021 a musím říct, že jsem si to opravdu užila. Místo je naprosto dokonalé pro páry, které hledají něco přírodního, romantického, a zároveň nedaleko k hlavnímu městu.

Statek se sice nachází nedaleko Prahy, vedle Slanýho ale přesto se v něm ocitnete jako uprostřed přírody. K dispozici je ubytování pro až 50 osob, hostů se celkem do sálu vejde víc než stovka, takže se nemusíte bát, že byste se nevešli i ve větším počtu svatebních hostů. Kromě toho je zde i sauna, fitness a venkovní bazén, kde se můžete po svatbě schladit. Nebo do bazénu skočit třeba v rámci šílené párty? Proč ne, budu u toho taky!

Proč si vybrat svatbu na Statku Luníkov?

  • Krásné prostředí: Statek je obklopen zelení a nabízí nádherné výhledy a okolní louky a pole, které na jaře hrají barvami

  • Ubytování pro středně velkou svatbu: Na statku je k dispozici ubytování pro až 50 osob, nepřespávajících hostů se vejde až 120

  • Kompletní služby: Statek nabízí kompletní služby pro svatbu, včetně cateringu, občerstvení a vybavení.

  • Unikátní zážitek: Svatba na statku je skvělou příležitostí pro nezapomenutelný zážitek, kus Toskánska na zdánlivě nenápadném místě

  • Vše na jednom místě: Přípravy nevěsty a ženicha, venkovní/vnitřní obřad, velký sál pro hostinu a taneční párty za horšího počasí, venkovní posezení a prostor pro hry - to vše nabízí statek Luníkov. Na párové focení nemusíte navíc nikam daleko, stačí využít prostory pozemku, nebo se projít na nedaleká pole.

Kromě svatby na statku se můžete vydat i na procházku do okolí. Nedaleko se nachází například zámek Veltrusy nebo přírodní rezervace Voděradské bučiny. Pokud hledáte místo pro svou svatbu, které je krásné, romantické a zároveň nabízí skvělé služby, tak vám mohu Statek Luníkov vřele doporučit.

Tipy pro plánování svatby na Statku Luníkov:

  • Rezervujte si místo s dostatečným předstihem. Statek je oblíbeným místem pro svatby a v sezóně bývá plný.

  • Přemýšlejte o tom, jaké počasí můžete očekávat. Pokud plánujete svatbu pod širým nebem, je dobré mít v záloze plán B - ten je na místě možný, obřad se dá naplánovat jak venku, tak ve velkém sále.

  • Využijte služeb statku. Statek nabízí kompletní služby pro svatbu, takže vám odpadne spousta práce.

  • Vemte si fotografku, která vám nenaruší tu místní pohodu. Třeba mně O:-)

Marie VeselaComment